מפעל בשר עיבוד, אריזה ומכירה. שטח 900 מ"ר, שכירות מכוסה כמעט במלואה ע"י שוכר משנה. לקוחות קבועים-בתי מלון, קצביות, רשתות, מסעדות ועוד. כל הרשיונות הנדרשים, כשרות בד"צ, תקן 9000 ISO והמקום מנוהל כבית מרקחת ברמת הניקיון והסדר. במפעל 5 מקררים גדולים משאית קירור להובלה שטח חנייה רחב ידיים, 8 עובדים רובם וותיקים. המחזור הממוצע ב 3 השנים האחרונות כ 13 מיליון שח, ללא פעילות שיווקית.
הבעלים מושכים כ 1.2 מש"ח בשנה רווח תפעולי – כ 5%. מכירה פרישה לגימלאות ללא דור המשך.